Mijn hart klopte in mijn keel

Na de visagie, moesten we een hele tijd wachten, terwijl er werd gerepeteerd. Uiteindelijk zaten we aan tafel. Mijn hart klopte in mijn keel. Jeetje, wat vond ik het spannend, maar het was ook heel vlug voorbij. We wilden zo veel meer vertellen, we konden het hele programma vullen.

Geluk 

We waren daar, omdat we een boek hebben geschreven! Balkon Geluk!
De biodiversiteit in Nederland en België is de laatste jaren achteruit gehold. Ook in de stad komen steeds minder vogels en insecten voor. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want balkons kunnen wel degelijk een favoriete plek zijn voor insecten en vogels.

"Wat een overzichtelijk boek!"

Martine van Os

Met je handen in de aarde wroeten maakt bovendien gelukkig, blijkt keer op keer uit onderzoeken. Dus handen uit de mouwen en bloeiende planten op je balkon zetten. Juist in de stad kun je de biodiversiteit zelf versterken, want daar kunnen we zo goed omhoog: met een balkon kun je ervoor zorgen dat er meer insecten - en daarmee vogels - naar de stad komen.Ook voor jou

Hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat bijen en vlinders er net zo van genieten als jij? Met het boek Balkon Geluk ontdek je welke planten perfect voor jouw balkon zijn, zodat ook jij voor een bloeiende, groene plek kunt zorgen, vol bijen, hommels en vlinders. Naast praktische tips voor plantverzorging, vind je tips over styling.


Laat je balkon-feestje beginnen!